|     +373 794 39 131   |     nanophosmoldova@gmail.com

Descoperă Nano

NANO Construct – distribuitor Exclusiv a celor mai revoluționare produse de conservare, izolare și protectie pentru: marmura,granit,piatra,beton,lemn,metal, stofe, piele etc. , care reduc esențial cheltuielile de întreținere și exploatare a casei non-alergice/prietenoase mediului înconjurător.

NanoPhos S A a obținut din partea Lloyd Register Quality Assurance (LRQA),certificarea conformității sistemului său de management al calității conform standartului EN ISOO 900:2001 pentru: dezvoltarea, producția și vânzarea produselor chimice nanotehnologice pentru curățarea și protejarea suprafețelor construite.

De ce ar trebui să utilizăm Nanotehnologie pentru suprafețele construite?

Ce este nanotehnologia?

NANOTEHNOLOGÍE (‹ nano- + tehnologie) s. f. Tehnica modernă care permite fabricarea de dispozitive, de talie moleculară, capabile să manipuleze materia atom cu atom. Termenul a fost introdus (1959) de fizicianul englez Richard Feynman.
(Sursa: DEX online)

Nanotehnologia este un termen ce ține de câmpul științific și care se referă la structurile foarte mici, de obicei mai mici de 100 nm. UN NANOMETRU(nm) reprezintă un miliard dintr-un metru – este atât de mic încât dacă pământul ar avea un metru în diametru, atunci un nanometru ar fi de mărimea unui măr! Materialele de dimensiuni  nanometrice prezintă proprietăți unice, în comparație cu cea mai mare parte a materialelor obișnuite sau chiar a moleculelor.

Soluțiile de tratat SurfaPore se comportă foarte diferit comparativ cu oricare alte compoziții bazate pe două componente sau pe silicon, deoarece ele nu creează o “peliculă de plastic” pe suprafața pe care au fost aplicate. De exemplu, SurfaPore C protejează și impermeabilizează suprafețele prin pătrunderea în adâncimea porilor substraturilor; în loc să închidă porii, nanoparticulele îi “îmbracă”, asigurându-se că apa sau alți agenți corozivi sunt respinși cu eficacitate de forțele chimice. In acest fel, substratul este protejat în profunzime și nu este afectat de abraziune sau de uzura mecanică. Cum nanoparticulele nu formează lanțuri polimerice, suprafețele modificate cu SurfaPore C rezistă mai mult; chiar și după 8 ani ele manifestă 95% din calitatea și funcționalitatea inițială.

Suprafețele modificate cu SurfaPore sunt mult mai rezistente la radiațiile UV ceea ce elimină efectul de îngălbenire. Compozițiile SurfaPore nu afectează culoarea și naturalețea suprafeței pe care au fost aplicate și permit acestora să “respire”. De ce este important ca suprafețele să “respire”? Un avantaj important al soluțiilor de tratat SurfaPore este faptul că permite suprafețelor să “respire”. În caz particular dacă umezeala pătrunde din spatele suprafețelor tratate cu SurfaPore C, T, M, R sau W, apa se va evapora prin acestea fără a se acumula în structurile construite. Presiunea internă este eliberată datorită faptului ca apa poate să se evaporeze prin porii suprafețelor fiind împiedicată însă să pătrundă de tratamentele SurfaPore. În acest fel se previne umflarea, crăparea sau deformarea suprafețelor tratate cu soluțiile SurfaPore, care rămân uscate și își păstrează intacte proprietățile estetice și mecanice.

Siguranța

Substanțele folosite în soluțiile SurfaPoreThermodrySurfaMix si SurfaShield nu sunt considerate ca fiind periculoase conform Directivei 1999/45/EC și amendamentele ulterioare ale acesteia. Produsele sunt pe bază de apă fără a conține solvenți periculoși. Conținutul de elemente volatile organice (VOC) este foarte scăzut în raport cu reglementările UE. Indicatorii VOC pentru SurfaPore C sunt de maxim 1 g/L. Cantitatea maximă de VOC conform Directivei 2004/42/CE fiind de 40 g/L (2010). Aceasta face ca produsele să se încadreze în categoria A/C (protecție pentru pereți exteriori și substraturi minerale tip WB).

NanoPhos

NanoPhos profită de calitățile unice ale nanotehnologiei și inventează soluții inteligente care rezolvă problemele de zi cu zi. Transferă descoperirile și inovațiile din laboratoarele noastre în mâna clienților.
NanoPhos a fost recunoscută în Ianuarie 2008 de către Bill Gates drept una dintre cele mai inovatoare companii și a primit de asemenea premiul I pentru inovație la prestigiosul „100% Detail Show” din Londra. Tehnologia  SurfaShield, datorită caracterului ecologist și inovator, a primit în 2010 premiul „GAIA” la Conferința „BIG 5″ din Dubai. În prezent, compania are reprezentanțe în Marea Britanie, Irlanda, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Portugalia, Italia, Grecia, Cipru, Japonia, Arabia Saudită, Bahrain, China, Noua Zeelandă, Australia, Mexic, România și Republica Moldova.

Ce vă oferă nanotehnologia?

Nanotehnologia este viitorul în soluții de protecție de înaltă performanță. Cu ajutorul nanotehnologiei(*), NanoPhos a creat produse sigure, fiabile, de încredere, special realizate și adaptate fiecărui tip de suprafață. ”Adaptarea lumii nano (microscopice) în serviciul lumii macro” este motto-ul producătorului. Nanophos Moldova promovează soluții inteligente bazate pe nanotehnologie. O gama de soluții ecologice, pe bază de apă, ce sunt destinate CURĂȚĂRIIPROTECȚIEI și INTREȚINERII diferitelor suprafețe construite. De la protecția pentru conservarea lemnului (SurfaPore W), pana la prevenirea ruginii și coroziunii metalelor (SurfaGuard M), de la curățarea petelor de pe suprafețe din marmură și granit (gama DeSalin), până la autocurățarea și sterilizarea suprafețelor de ciment, gresie, sticlă (gama SurfaShield), NanoPhos Moldova  vă oferă produsele de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie! În plus, față de soluțiile existente pe piață, gama de produse SurfaPore lasă suprafețele să respire deoarece acestea nu închid porii, ci doar îi îmbracă, oferind, în același timp, protecție maximă împotriva pătrunderii apei, uleiului și a murdăriei.

Folosind produsele nanotehnologice SurfaPore® veți reuși să protejați mediul înconjurător și, în același timp, veți oferi o protecție de neegalat suprafețelor tratate cu produsele noastre, având rezultate cu mult peste cele obținute prin aplicarea de lacuri și rășini pe bază de solvenți sau silicon.

Apa nu mai poate pătrunde, murdăria nu mai aderă, poluanții nu se mai lipesc de suprafețe iar organismele vii nu mai pot afecta suprafețele tratate.

O suprafață o dată tratată poate fi curățată ulterior cu foarte puțin efort, fără a mai fi nevoie de agenți de curățare dăunători.
Suprafețele exterioare, cum ar fi: geamurile, panourile foto-voltaice se vor autocurăța cu fiecare picătură de ploaie atunci când sunt tratate cu SurfaShield G.
Aleile din ciment, piatră sau suprafețele din gresie se vor autocurăța și steriliza prin simplă tratare cu produsele SurfaShield C și SurfaShield T. Suprafețele vor rămâne fără bacterii, fără poluanți datorită produselor noastre pe bază de nanotehnologie.

Suprafețele tratate vor avea o durată de viață mai mare și vor arăta ca și noi mai mult timp.
NanoPhos a creat o gamă largă de produse nanotehnologice pentru majoritatea suprafețelor oferind performanțe ridicate și o durabilitate de neegalat.
Recomandăm tehnologia dezvoltată de NanoPhos, tehnologie de ultima oră pentru CURĂȚAREPROTECȚIE și ÎNTREȚINERE!

Utilizarea produselor noastre vă va economisi ENERGIE, TIMP și BANI!